Skip to content

Ved køb under 750,00DKK pålægger Kent Højtryk A/S
et håndteringsgebyr på
250,00DKK

Ved bestillinger over 2000,00DKK
tilbyder Kent Højtryk A/S Gratis fragt!

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Ukrudtsbekæmpelse

Download Wheadter Produktark her!

Åbn Wheadter Produktark her!

Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Som en naturlig udvikling på vores kendte professionelle højtryksrensere har vi hos KENT Højtryk A/S udviklet et nyt effektivt værktøj til ukrudtsbekæmpelse: Wheadter

 

Wheadter anvender 98 °C varmt vand til effektiv bekæmpelse af langt de fleste ukrudtstyper. Det varme vand trænger ned i rødderne, hvilket dræber ukrudtet effektiv.

 

Wheadter produceres i en elektrisk version (220V/50Hz) til brug på standard lysnet. Kedlen opvarmes med diesel eller HVO 100 Bio-diesel*. Ligeledes produceres Wheadter i en benzin og diesel version til montering direkte på trailer, lad- eller varevogn. Fælles for dem alle er, at vandet opvarmes i KENT Højtryks effektive kedel, som meget præcist kontrollerer den korrekte vandtemperatur, så en effektiv og miljørigtig ukrudtsbekæmpelse tilsikres.

 

Samtlige af vores Wheadter modeller kan leveres med kundespecifik vandtank, slangerulle og højtryksslanger i varierende længder, alt efter ønske og behov.

 

*HVO-100 Bio Diesel (Hydrotreated Vegetable Oil) er en avanceret syntetisk diesel, som er bedre for motoren og miljøet. Den er 100% fossil fri og reducerer dermed CO2 med op til 90%.

Tag fat i pilen og træk til højre og venstre

En Græsplæne 1 Time Efter UkrudtsbekæmpelseEn Græsplæne 4 Dage Efter Ukrudtsbekæmpelse

Venstre foto: Én time efter dampbehandling | Højre foto: 4 dage efter en dampbehandling

Wheadter by KENT

Wheadter er bygget og designet med ukrudtsbekæmpelse for øje, men med et enkelt drej, kan den også bruges som en almindelig højtryksrenser (12 l/min – 100 Bar)

 

Dysebommen til ukrudtsbekæmpelse er unik og specialdesignet til netop Wheadter. Den innovative dyse sikrer en ensartet fordeling af vandet, og den forudbestemte temperatur fastholdes helt til plantens rod.

 

Wheadter er det helt rigtige miljøvenlige alternativ til kemisk bekæmpelse af ukrudt og uønsket plantevækst for både kommuner, boligselskaber, Landskabsgartnere og økologiske landbrug.

 

For yderligere information og bestilling af demonstration: info@kent-as.dk

 

Se hele Wheadter serien: HER

lanse for påmontering på højtryksrenser til ukrudtsbekæmpelse
Back To Top